maandag 17 november 2014

Mijn geluksmomentje in een andere vorm.

Daar zijn ze weer mijn momenten van afgelopen week die een lach op mijn gezocht toverde. Deze x in een iets andere vorm minder puntjes maar iets uitgebreider omschreven. Gewoon omdat ik er zin in heb.


  • Als eerste mijn kleine kitten die de kop van mijn grote spook mocht wassen. Het zijn echt "zussen"een haat liefde verhouding. Er word met elkaar gestoeid en samen gegeten. Maar naast elkaar liggen en te dicht in de buurt komen dat kan niet. En wat is het dan mooi als die grote het toelaat dat die kleine haar kop wast.



  • Lekker theetjes in de aanbieding. Ik zag goedkope thee waarvan ik dacht hup alle smaken meenemen en proberen maar. En wat zijn ze lekker!! Degene die er echt uit springen ga ik zeker van de week even bij halen.

  • Na een lange scooter rit helemaal doorweekt en dan die warme douche. Die douche dan is echt zo een moment van geluk. Heerlijk warm met lekker ruikende douchegel en je voelt gewoon je lichaam steeds iets meer opwarmen. Ja nat regenen heeft ook voordelen.

  • Een open gesprek met mijn moeder. Dat gebeurt niet zo vaak dus is een uniek momentje. En wat is het dan fijn als je er allebei hetzelfde over denkt. Dat je beide het zelfde ervaart. Zulke momentjes moeten er vaker komen.

  • Een van top tot teen behandeling die ik gewonnen had. Al jaren ben ik niet meer bij een schoonheidsspecialiste of iets geweest. En ow wat was het fijn, mijn gezicht werd gereinigd en verzorgd. Mijn gezicht, nek, schouders, onderbenen en voeten werden gemasseerd. En dat allemaal met een heerlijk rustgevend muziekje, 90 minuten helemaal ontspannen.

  • Een keer niet dansen. Helaas heb ik weer een slijmbeursontsteking dat is natuurlijk niet zo leuk. Maar ik heb nu een keer echt rust gehouden niet gedanst. Eerst baalde ik natuurlijk ontzettend maar achteraf als je dan in bed ligt en terug kijkt op een lekker avondje gewoon op de bank met mijn lieve beestje. Ja dan is het ineens niet zo erg meer.

  • Nieuwe kleurpotloden. Een heel blik met 60 kleurpotloden om mijn kleurboek mee te vullen. Twee maanden geleden had ik deze besteld toen kon hij niet geleverd worden. Een maand geleden heb ik hem opnieuw besteld en dan na zo lang wachten is hij er eindelijk, Jeej.
 

Minder dan normaal dus maar wel uitgebreider. Ik denk dat ik dit leuker vind zo ervaar je meer het moment. Misschien ga ik het wel gewoon afwisselen. Wat vinden jullie??


Geen opmerkingen:

Een reactie posten